11.07.2020 06:44:04

SUOMEN FILATELIAPALVELU OY - OY HELLMAN-HUUTOKAUPAT
Suomen suurimmat postimerkkihuutokaupat

Etusivulle | Kohteet | Rekisteröidy | Kirjaudu | Ohje | Netshop | Naantali | Yhteystiedot | Kalenteri | Myy
TOP 30 huutoa | TOP 20 arvokkainta | Tulokset


Huutokaupan säännöt

Tarjoukset:

Huutokauppaamme voi tehdä kirjallisen tarjouksen etukäteen postitse, faksilla, sähköpostilla tai internet–sivujemme kautta: www.filateliapalvelu.com. Vanhat tunnetut asiakkaat voivat tehdä tarjouksensa myös puhelimitse. Pidätämme oikeuden jättää hyväksymättä tarjouksia ilmoittamatta syytä tai vaatia niille vakuus. Kohteet ovat myyjien omaisuutta kunnes ne on täysimääräisesti maksettu. Huutokauppahintaan lisätään laskutuksen yhteydessä 22% välityspalkkio (ns. huutoraha), jonka ostaja maksaa. Huutokaupan laskutuksessa ja arvonlisäveron käsittelyssä noudatamme taide- ja keräilyesineiden kauppaan sovellettavaa marginaaliverotusmenettelyä (AVL 79 §). Laskumme eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa.

Suomen Filateliapalvelu Oy:n tarjoushuutokaupassa kohde myydään eniten tarjoavalle hintaan, joka on toiseksi korkein tarjous + 10 % tai oma tarjous, jos se jää pienemmäksi. Esimerkki: Herra A tarjoaa kohteesta 50.-, neiti D 70.- ja innokas keräilijä K 100.-. Kohteen saa keräilijä K hinnalla 70,00 + 10 % = 77,00 + 22 % välityspalkkio = 93,90 euroa. Samansuuruisissa tarjouksissa ratkaisee vastaanottoaika. Ainoan tarjouksen tehnyt saa kohteen pohjahinnalla + 22 % välityspalkkio. Pidätämme oikeuden jättää hyväksymättä tarjouksia ilmoittamatta syytä tai vaatia niille vakuus. Tarjousten korotusväli 50 senttiä!

Tarkemmat ohjeet ja säännöt online-huutokaupan toiminnasta löydät kohdasta: Ohje. Tutustu ennen tarjouksen tekoa tähän osaan. Tarjouksen tehdessäsi hyväksyt nämä sääntömme ja toimintaperiaatteemme.

Huutoraha:

Huutokauppahintaan lisätään laskutuksen yhteydessä 22 % välityspalkkio (ns. huutoraha), jonka ostaja maksaa.

Kohteiden toimittaminen:

Uusille asiakkaille kohteet lähetetään postiennakolla. Arvokkaat kohteet lähetetään kirjattuna ja hyvin arvokkaat vakuutettuna. Jokaisesta lähetyksestä peritään toimitusmaksuna 3 euroa ja postituskulut. Ulkomaille postitettavissa kohteissa toimitusmaksu on 5 euroa. Kohteet pyritään lähettämään huutokaupan päätyttyä pikimmiten.

Kohteiden lähettämiseen liittyvät erilliset pyynnöt on tehtävä viimeistään kaksi vuorokautta ennen kirjallisen tarjousajan päättymistä. Saamme kohteet nopeammin toimitettua mitä vähemmän aikaamme kuluu muihin asioihin.

Maksusuoritukset tulee tehdä 14 päivän sisällä laskutuspäivästä. Mahdolliset huomautukset/palautukset on tehtävä kahden viikon kuluessa huutokaupan päättymisestä. Yleisen kansainvälisen käytännön mukaisesti ei kokoelmilla ja erillä ole palautusoikeutta. Tämän takia useimpien erien ja kokoelmien lähtöhinnat on asetettu mataliksi ja niiden luetteloarvo on yleensä moninkertainen lähtöhintaan verrattuna. Kokoelmissa ja erissä on aina sekä hyvää että huonoa. Suosittelemme aina tutustumaan kokoelmiin ja eriin etukäteen. Yksittäiskohteiden palautusten mukana on aina mainittava palautuksen syy, asiakasnumero ja laskun viitenumero. Myytävät kohteet ovat myyjien omaisuutta kunnes ne on täysin maksettu. Kohteet, jotka ostaja haluaa aitouttaa huutokaupan jälkeen (Extension-menettely) tulee ilmoittaa huutokaupan pitäjälle hyvissä ajoin ennen huutokauppaa, jotta asiasta voidaan yhteisesti sopia. Aitouttamisen tulee tapahtua 20 päivän sisällä huutokauppapäivästä ja ostaja sitoutuu amksamaan kaikki näin sovittuun aitoutukseen liittyvät kulut. Kohde tulee mahdollisessa palautustilanteessa toimittaa huutokaupan pitäjälle viimeistään 30 päivän kuluessa huutokauppapäivästä ja samassa kunnossa kuin se on ollut huutokaupassa.

Myöhästyneestä maksusuorituksesta perimme 8% viivästyskoron sekä maksuhuomautuksista perimme 5 euroa/lasku ja mahdollisista perintätoimista aiheutuneet kulut.

Huonekalujen ja vastaavien isojen esineiden ostajan tulee noutaa esine seitsemän päivän kuluessa huutokauppapäivästä. Esine luovutetaan uusille asiakkaille ainoastaan, mikäli maksu on noudon ajankohtana suoritettu kokonaisuudessaan. Mikäli esineitä ei ole noudettu tässä määräajassa, ostajan tulee maksaa niistä säilytysmaksu, joka on 5 euroa esineeltä päivää kohden. SFP Oy:n vastuu esineistä lakkaa, mikäli niitä ei ole noudettu edellä mainitussa määräajassa.


Kopiopalvelu:

Kaikista kohteista on kuvat Internet-sivuillamme www.filateliapalvelu.com. Tarvittaessa saat kuitenkin haluamistasi kohteista kopioita.

  • mustavalkokopiot 0,20 eur/kpl
  • värikopiot 1,00 eur/kpl
  • kuvat/skannaukset sähköpostiin 1,00 eur/kpl

Kopiot voi maksaa postituskelpoisina euroarvoisina postimerkkeinä.


Tarjoukset

Osoitteella:
Suomen Filateliapalvelu Oy
Osoite: Noutokatu 3, 21100 NAANTALI

Puhelimella:
Arkisin klo 10.00-17.00 (02) 254 7200

Sähköposti: myynti@filateliapalvelu.com

Internet: www.filateliapalvelu.com

WWW -sivuiltamme voit seurata tarjoustesi kehittymistä.


LYHENTEET

**
postituore, mint never hinged
*
liimakkeella tai liimakkeen jälki
(*)
ilman liimaa, without gum
o
leimattu, used
ko
koneleima, machine cancellation
pp
postipysäkkileima, straight line cancellation
1-r
yksirenkainen leima, small single ring cancellation
2-r
kaksirenkainen leima, two-ring cancellation
R
kirjattu, registered
M/
malli, julkaisu, issue
V
vakuutettu, insured
ek
ehiökortti, stationery card
kp
kenttäposti, field post
srj
sarja, set
eril
erilaisia, different
L.
Lape postimerkkiluettelo
F.
Facit postimerkkiluettelo
Mi
Michel postimerkkiluettelo
lo.
loisto, superb used
lä.lo.
lähes loisto, extremely fine used
erit.kaunis
erittäin kaunis, very fine used
kaunis
fine used
siisti
average used
X
1 hammas puuttuu, 1 tooth missing
x
½ hammasta puuttuu, ½ tooth missing
PR
Punainen Risti, red cross stamps
TUB
tuberkuloosi, Anti-tuberculosis stamps
zz
tekstiä kuvan päällä, text on top of the image
Suomen Filateliapalvelu Oy. Noutokatu 3, 21100 Naantali.
Puh. (02) 254 7200, myynti@filateliapalvelu.com

Keräilyuutiset - Keräilyn ykköslehti
Haluatko myydä kohteita?

0.1121249198913670